آموزش آشپزی

آموزش شیرینی مخصوص ماه رمضان

آموزش شیرینی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه شیرینی مخصوص ماه رمضان,انواع شیرینی های مخصوص ماه رمضان,شیرینی های مخصوص ماه رمضان,شیرینی ساده برای ماه رمضان,شیرینی های ساده برای ماه رمضان, خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود. مواد لازم :  خرمای بدون‌ هسته  یك پیمانه  بیسكویت مادر  یك بسته  گردو و پودر نارگیل  از هر کدام یك ...

ادامه مطلب

نوشیدنی مناسب در ماه رمضان

نوشیدنی مناسب در ماه رمضان

نوشیدنی مخصوص در ماه رمضان,بهترین نوشیدنی در ماه رمضان,بهترین نوشیدنی های ماه رمضان,نوشیدنی های مفید در ماه رمضان   ,نوشیدنی برای رفع تشنگی در ماه رمضان,انواع شربت در ماه رمضان,   یک متخصص تغذیه آب را مناسب‌ترین نوشیدنی برای روزه داران دانست و از مردم خواست تا از خوردن چای در وعده سحری اجتناب کنند. سیدضیاءالدین مظهری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، بهترین نوشیدنی در ماه رمضان را آب دانست و گفت: بهترین نوشیدنی آب است و فقط باید به این ...

ادامه مطلب

غذاهای مناسب برای سحر در ماه رمضان

غذاهای مناسب برای سحر در ماه رمضان

غذای مناسب برای سحر ماه رمضان,غذاهای مخصوص سحر ماه رمضان,غذا برای سحر ماه رمضان, انواع غذا برای سحر ماه رمضان,غذای سحر در ماه رمضان, در سحر از خوردن چایی پررنگ و قهوه خودداری کنید چون این مواد مدر هستند و آب بدن را دفع می کنند ، همچنین از سبزیجات خام و پخته استفاده کنید و نوشابه را هم حذف کنید ، سبزیجات در دستگاه گوارش باعث جذب آب می شود و وقتی با آب ترکیب شوند به صورت ژل در می آیند که این عمل باعث نگهداری آب در بدن و عدم دفع زودهنگام...

ادامه مطلب

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان

انواع غذاهای مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه انواع غذاها برای ماه رمضان, غذاهای مخصوص ماه رمضان,آموزش غذاهاي مخصوص ماه رمضان   ,آموزش آشپزی برای ماه رمضان,آموزش غذاهای ویژه ماه رمضان ,   آش رشته (براي چهار نفر) : مواد لازم: رشته آشي 400 گرم سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز) 1 كيلو نخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساوي) 450 گرم كشك 2 ليوان (نيم ليتر) پياز سرخ كرده 4 قاشق سوپخوري نمك و فلفل به مقدار كافي نعناع خشك 4 قاشق سوپخوري آرد دو قاشق روغن به ميزان لاز...

ادامه مطلب

عکس تزیین انواع خورشت

عکس تزیین انواع خورشت

عکس تزیین انواع خورش,عکس تزیین خورشت قیمه,عکس تزیین خورشت مرغ,عکس تزیین خورشت قورمه سبزی,عکس تزیین خورشت بادمجان,مدل تزیین خورشت ها,تزیین انواع خورشت,

ادامه مطلب

سوپ جو پرک ساده

سوپ جو پرک ساده

سوپ جو پرک,سوپ جو پرک با خامه,سوپ جو پرک شده,انواع سوپ جو پرک شده,آموزش درست کردن سوپ جو پرک,طرز تهیه سوپ جو پرک,روش تهیه سوپ جو پرک,آموزش تهیه سوپ جو پرک,طرز تهیه سوپ جو پرک برای افطار ماه رمضان, مواد اولیه جو پرك 200 گرم پياز خرد شده يك عدد سيب‌زميني يك عدد شير يك فنجان هويج رنده شده يك عدد جعفري يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم خامه يك قاشق غذاخوري عصاره مرغ به ميزان لازم نخودفرنگي نصف فنجان طرز تهیه ابتدا جو را پاك كرده و س...

ادامه مطلب

آش دوغی

آش دوغی

آش دوغ اردبیل,آش دوغ اردبیلی,آش دوغ مازندرانی,آش دوغ تبریزی,آموزش درست کردن آش دوغی,طرز تهیه آش دوغی,دستور آش دوغی,روش تهیه آش دوغی,آموزش تهیه آش دوغی,طرز تهیه آش دوغ برای افطار ماه رمضان,   واد اولیه : نخود (پخته شده)                                        ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی)                                            ۱ پیمانه ماست (پرچرب)                                                ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی ترجیحا)                                   ...

ادامه مطلب

طرز تهیه آش رشته مجلسی ساده

طرز تهیه آش رشته مجلسی ساده

طرز تهیه آش رشته نذری,طرز تهیه آش رشته,آموزش درست کردن آش رشته,آموزش پختن آش رشته,دستور آش رشته,مواد لازم آش رشته,روش تهیه آش رشته,آموزش تهیه آش رشته, مواد لا زم ( برای ۴ نفر ) : رشته مخصوص آش ۴۰۰ گرم سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) ۱ کیلو نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) ۴۵۰ گرم نعناع خشک ۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۴ عدد کشک ساییده غلیظ ۲ لیوان آرد ۲ قاشق روغن به میزان لازم نمک و فلفل به ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ جو با خامه

طرز تهیه سوپ جو با خامه

آموزش درست کردن سوپ جو با خامه,طرز تهیه سوپ جو,آموزش سوپ جو,دستور سوپ جو,مواد لازم سوپ جو با خامه,روش تهیه و پخت سوپ جو با خامه,آموزش تهیه سوپ جو با خامه,   مواد اولیه : برای 2 نفر نمکبه میزان لازم خامه100 گرم هویج2 عدد جو (پوست کنده)150 گرم آب قلم3 لیوان فلفلبه میزان لازم سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. طرز تهیه: برای تهیه این سوپ ح...

ادامه مطلب