نوترین » آموزش آشپزی » طرز تهیه خورشت مرغ ساری

طرز تهیه خورشت مرغ ساری

آموزش درست کردن خورشت مرغ ساری,آموزش پختن خورشت مرغ ساری,مواد لازم خورشت مرغ ساری,روش تهیه و پخت خورشت مرغ ساری,آموزش تهیه خورش مرغ ساری,خورش مرغ ساری,

طرز تهیه خورشت مرغ ساری

مواد لازم

مرغ                 1 كيلو گرم(4 تا 5 تكه)
پياز                  1 عدد
سير                  3 حبه
آلو برغان           15 عدد
رب انار ملس       3 قاشق سوپخوري
عسل                 2 قاشق سوپخوري
اناردون              3 قاشق سوپخوري
پودر زيره سياه     1  قاشق چايخوري
پودر هل             1 قاشق چايخوري
پودر دارچين        يك چهارم قاشق چايخوري
نمك و فلفل          به ميزان لازم
زعفران دم كرده    به ميزان لازم
روغن مايع          به ميزان لازم

روش پخت
آلو برغان را از چندين ساعت قبل با مقداري آب داغ خيس كرده، سپس هسته آن را در آورده و استفاده كنيد.تكه هاي مرغ را با كمي روغن مايع تفت دهيد. بعد پيازهاي خلالي خرد شده را افزوده و تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. سپس سير خلالي خرد شده را اضافه كرده و كمي تفت دهيد. بعد رب انار، عسل، انار دون، پوره آلوبرغان، پودر زيره سياه، پودر هل، پودر دارچين، فلفل، نمك، زعفران و 2 پيمانه آب را به آن افزوده و بگذاريد با دربسته (تقريبا به مدت 120 دقيقه) تا خورش جا بيفتد و سس آن به غلظت برسد، بپزيد. ( اين خورش آبكي نيست و سس آن به غلظت رسيده و به خورد مرغ مي رود.)

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

سیزده + شش =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز