خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه تیرامیسو کاکائویی

طرز تهیه تیرامیسو کاکائویی

آموزش درست کردن تیرامیسو کاکائویی,دستور تیرامیسو کاکائویی,آموزش تصویری تهیه تیرامیسو کاکائویی,مواد لازم تیرامیسو کاکائویی, روش تهیه تیرامیسو کاکائویی,

طرز تهیه تیرامیسو کاکائویی

مواد لازم:
پنیر خامه ای 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 80 گرم
آبجوش 1/4 پیمانه
وانیل نوک چاقو
خامه فرم گرفته شده 250 گرم
پودر کاکائو 3 قاشق غداخوری
نسکافه 2 قاشق سوپخوری
بیسکویت ساده ضخیم 18 تا 20 تکه
شکلات تخته ای رنده شده 1/4 پیمانه

طرز تهیه:
نسکافه را در آبجوش حل می کنیم. زرده های تخم مرغ را با پودر شکر و وانیل بهم می زنیم تا کرمی کشدار و سفید رنگ شود و روی بخار کتری مدت 10 دقیق بطور مداوم بهم می زنیم و از روی حرارت برمیداریم. تا حدی زرده ها پخته شده اند. کمی که خنک شد با پنیر نرم شده کاملا بهم می زنیم خامه فرم گرفته را آرام به بقیه مواد اضافه و کمی مخلوط می کنیم و سفیده ها را به میزانی بهم می زنیم تا کف کند و کاملا سفت شود و به وصرت دورانی به بقیه مواد اضافه می کنیم. ابتدا یک لایه بیسکویت را در نسکافه سریع فرو می کنیم و بیرون می آوریم و روی مواد می چینیم و بقیه مواد را روی بیسکویت ها می ریزیم و صاف می کنیم بعد پودر کاکائو را روی مواد پنیری می ریزیم و به مدت 12 تا 13 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سفت شود.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

نوزده − 3 =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز