نوترین » آموزش آشپزی » طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده

غذا با بادمجان کبابی,غذا با بادمجان سرخ شده,طرز تهیه غذا با بادمجان دلمه ای,غذا با کدو حلوایی,طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو,دلمه بادمجان تبریزی,

 

موسـاكای گوشت و بادنجان

مواد لازم:

•    300 گرم گوشت چرخ‌كرده

•    چهار عدد بادنجان

•    نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده

•    دو پیمانه قارچ اسلایس و بخارپز شده

•    یك پیمانه فیله گوجه‌فرنگی

•    دو عدد تخم‌مرغ

•    سه قاشق غذاخوری شیر

•    نصف پیمانه پیازچه ساطوری شده

•    نصف پیمانه جعفری ساطـوری شده

•    دو قاشق سـوپخـوری پیاز داغ

•    یک پیمانه سس سفید

•    یک پیمـانه پنـیر موزارلا

•    نصف قاشق چایخوری پودر آویشن و دارچین

•    نصف قاشق چایخوری پودر سیر

•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    یك قاشق چایخوری زردچوبه

•    نمك و روغن به میزان لازم

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده (1)

طرز تهیه:

1.    بادمجانها را ورقهای برش زده و سرخ میكنیم. گوشت چرخكرده را به همراه پیازداغ و كمی روغن تفت میدهیم، سپس قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیازچه، جعفری، نمك و ادویه ها را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.

در انتها سس سفید را اضافه میكنیم.

2.    در یك ماهیتابه دیگر یك لایه بادمجان سرخ شده را كنار هم میچینیم و كمی پنیر موزارلا را روی آن میپاشیم، تمام مواد گوشتی را روی بادمجانها پخش كرده و مابقی پنیر را روی آن میریزیم، یك لایه بادمجان دیگر روی آن قرار داده و روی حرارت میگذاریم.

تخم مرغها، شیر، كمی نمك و فلفل سیاه را روی موسكا میپاشیم و در تابه را بسته تا روی حرارت بپزد.

 

بادمجــان پلــو

مواد لازم (پنج تا شش نفر):

•    سه پیمانه برنج

•    350 گرم گوشت بدون استخوان

•    70 گرم لپه

•    یك و نیم قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی

•    یك عدد پیاز

•    پنج عدد بادمجان متوسط

•    یك قاشق چایخوری گرد لیمو

•    نصف قاشق چایخوری ادویه خورش

•    نصف قاشق چایخوری زردچوبه

•    زعفران دم‌كرده، نمك و روغن

غذاهای متنوعی که با بادمجان تهیه میشود

 

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده (2)

طرز تهیه:

1.    لپه را از دو ساعت قبل می شوییم، در آب گرم خیس می کنیم و هنگام استفاده در آبكش میریزیم. بادمجانها را پوست كنده به صورت حلقه ای خرد کرده، یك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ میكنیم.

(از آب نمك در آورده، كمی آب روی آن میگیریم، بعد روی دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ میكنیم)

2.    پیاز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را میافزاییم و با حرارت زیاد سرخ میكنیم تا گوشت آب نیندازد، ادویه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقیقه تفت میدهیم. رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و آب میریزیم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهای پخت نمك، گردلیمو و زعفران میریزیم و اجازه میدهیم جا بیفتد و نباید مانند خورش آب داشته باشد.

3.    برنج را در آب جوش ریخته و به همراه نمك میجوشانیم. كمی دانتر از برنج معمولی برمیداریم و آبكش میكنیم. ته قابلمه یا قالب را روغن ریخته، بادنجانهای ورقه شده را میچینیم. یك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روی حرارت برمیداریم، كمی برنج میریزیم و از مواد خورش كمی روی برنج ریخته، بادنجان میچینیم و به همین ترتیب لایه ها را ادامه داده و در انتها برنج میریزیم، سپس روی حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمی روغن روی برنج ریخته و دمكنی میگذاریم، 40 دقیقه دم بكشد.

پس از پخت در ظرف سرو برنج را برمیگردانیم.

 

بادمجان ورقه:

مواد لازم (چهار نفر):

•    سه عدد بادمجان

•    چهار تا پنج عدد تخم‌مرغ

•    یك قاشق چایخوری زردچوبه

•    روغن محلی به میزان لازم

•    نمك و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده (3)

طرز تهیه:

1.    بادمجانها را پوست كنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش میزنیم. روی بادمجانها نمك پاشیده و در آبكش میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. پس از حداقل نیم ساعت آنها را شسته، خشك كرده و در روغن سرخ میكنیم، سپس با حوله كاغذی روغن اضافه آنها را میگیریم.

2.    درون یك تابه روغن محلی ریخته و بادمجانها را كف آن میچینیم. تخم مرغها را در یك كاسه شكسته و زردچوبه، نمك و فلفل را اضافه كرده و هم میزنیم تا یكدست شود.

تابه را روی شعله گاز داغ كرده، سپس تخم مرغها را اضافه كرده و اجازه میدهیم تا بسته شود، بعد از 10 دقیقه برش زده و طرف دیگر را در پایین قرار میدهیم تا هر دو طرف سرخ شود. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج كته سرو میكنیم.

 

 

دلـمه بادمجـان

مواد لازم:

•    چهار عدد بادمجان دلمه‌ای

•    یك پیمانه ذرت

•    300 گرم سینه مرغ

•    سه عدد پیاز

•    نصف یك عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده

•    دو قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی

•    یك عدد هویج

•    دو تا سه عدد برگ بو

•    دو لیتر آب

•    نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده (4)

طرز تهیه:

1.    سینه مرغ را با یك عدد پیاز، هویج و برگ بو پخته و كنار میگذاریم تا خنك شود، سپس به صورت نگینی خرد میكنیم. یك عدد پیاز دیگر را خرد كرده، تفت میدهیم و ذرت را اضافه مینماییم.

سینه مرغ خرد شده را نیز میریزیم و پس از اضافه كردن نمك و ادویه ها، ابتدا فلفل دلمهای و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و پس از تفت كوتاهی زیر مواد را خاموش میكنیم.

2.    بادنجانهای دلمهای را شسته و محتویات داخل آنها را با كمك قاشق خالی میكنیم و از مواد آماده شده داخل بادنجانها را پر میكنیم.

در قابلمهای مناسب یك عدد پیاز دیگر را رنده ریز كرده، تفت میدهیم و پس از افزودن زردچوبه و رب گوجه فرنگی، آب را داخل قابلمه میریزیم و بادمجانها را داخل قابلمه چیده و در آن را میگذاریم و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم میگذاریم تا دلمه ها پخته شوند.

 

یتیمچــه

مواد لازم:

•    چهار عدد بادمجان متوسط

•    یك عدد پیــاز متوسط

•    پنج عدد گوجه‌فــرنگی متوسط

•    روغن مایع، نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده (5)

طرز تهیه:

1.    بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میكنیم. پیاز را نیز خلال كرده و در كمی روغن سرخ میكنیم تا طلایی شود. بادمجانها را نمك زده و به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست میگیریم.

بادمجانها را در تابه ای دیگر با كمی روغن تفت میدهیم تا آب آن كامل بخار شود.

 

2.    گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، نگینی خرد نموده و در تابه ای جداگانه تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود و كمی روغن به آن اضافه میكنیم.

3.    بادنجان، گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمك، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.

 

طرز تهیه انواع غذا با بادمجان و کدو و گوشت چرخ کرده (6)

خوراک بادمجان و کدو

مواد لازم :

بادمجان  6 عدد
كدو  6 عدد
گوجه فرنگي  10 عدد
برنج  0.5 فنجان
نخود فرنگي  0.5 فنجان
كره  250 گرم
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

سرهاي بادنجان و كدو را ميگيريم و بصورت حلقه حلقه ميبريم اما حلقه ها را از هم جدا نميكنيم يعني انتهاي حلقه ها را از هم جدا نمي سازيم تا فرم بادنجان و كدو محفوظ بماند , چهار عدد از گوجه فرنگيها را كنار ميگذاريم و بقيه را حلقه حلقه ميكنيم و بين هر حلقه كدو و بادنجان يك حلقه گوجه فرنگي قرار ميدهيم و كمي نمك و فلفل به ان ميپاشيم , سپس بادنجان ها و كدوها را يك در ميان در ظرف گرد نسوزي مي چينيم و 150 گرم از كره را قطعه قطعه كرده روي بادنجان و كدوها ميگذاريم و ظرف را در فر با حرارت ملايم قرار ميدهيم و ميگذاريم بمدت نيم ساعت تا سه ربع بماند تا كدو و بادنجان بپزد ولي زياد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگيها را از وسط نصف و داخل آنرا خالي ميكنيم برنج و نخود سبز پخته شده را با كمي نمك و فلفل و پنجاه گرم كره آب شده مخلوط كرده داخل گوجه فرنگيها را با اين مواد پر ميكنيم گوجه فرنگي ها را در اواخر طبخ بادنجان و كدو دور ظرف ميچينيم يكعدد گوجه فرنگي را حلقه حلقه كرده وسط ظرف قرار مي دهيم و يكربع ديگر مي گذاريم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگيها بپزد ولي له نشود اين غذا را با همان ظرف سر ميز ميبريم . ممكن است 150 گرم پنير گودا يا گورير را رنده كنيم و روي آن بپاشيم بعد در فر قرار بدهيم .

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

هشت − 5 =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز