نوترین » آموزش آشپزی » طرز تهیه اسلایس بادام زمینی

طرز تهیه اسلایس بادام زمینی

آموزش درست کردن اسلایس بادام زمینی,دستور اسلایس بادام زمینی,مواد لازم اسلایس بادام زمینی ,روش تهیه و پخت اسلایس بادام زمینی ,آموزش تهیه اسلایس بادام زمینی ,

 

کره بادام زمینی و بیسکویت زیاد داشتیم، یعنی شیشه اش بزرگ بود و تموم نمیشد. باهاش این اسلایس درست کردم.

مواد لازم:

کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه

شکر ۴ قاشق غذاخوری

بیسکویت ساده آسیاب شده ۱ پیمانه

روغن جامد ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم کره)

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۱ قاشق غذاخوری

شکلات تخته به میزان دلخواه

طرز تهیه:

بیسکویت ها را پودر می کنیم. شکر و تخم مرغ را خوب هم زده، شیر و روغن جامد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. پودر بیسکویت را افوزده و با همزن می زنیم. سپس کره بادام زمینی را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. کف ظرف مورد نظر را فویل کشیده و خمیر را در ظرف پرس می کنیم و در فر برقی به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد می گذاریم. بعد از این تایم می گذاریم کمی به دمای محیط برسد و شکلات ذوب شده را روی آن می دهیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا مواد خودشن را بگیرند. در پایان برش زده نوش جان بفرمایید.

شکلات تخته یا شکلاتهای بسته بندی بازار (به اندازه ای که دوست دارید روی اسلایس شکلاتی باشد.) را روی بخار آب قرار می دهیم تا کمی ذوب شود. کاملاً رقیقه نشود(کرم مانند شود)

طرز تهیه اسلایس بادام زمینی

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

چهار + یک =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز