خانه » آموزش آشپزی » روش تهیه و پخت کباب شکم پر

روش تهیه و پخت کباب شکم پر

آموزش درست کردن کباب شکم پر, طرز تهیه کباب شکم پر,آموزش پختن کباب شکم پر,آموزش تصویری تهیه شکم پر,مواد لازم کباب شکم پر,آموزش تهیه کباب شکم پر,

 

روش تهیه و پخت کباب شکم پر

مواد لازم:

  • نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)
  • کره 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
  • کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)
  • سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)
  • شکر 75 گرم
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
  • آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
  • جوز 1/4 قاشق چای خوری
  • دارچین 1/16 قاشق چای خوری
  • جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)
  • پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)

مواد اولیه کباب :

  • گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)
  • نمک 1.5 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
  • گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)

مواد اولیه سس :

  • آب 1.5 فنجان
  • ژله سیب 1/4 فنجان

طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

طرز تهیه کباب:

1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

طرز تهیه سس:

1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز