نوترین » آموزش آشپزی » انواع سوپ مخصوص ماه رمضان

انواع سوپ مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه انواع سوپ برای ماه رمضان,سوپ ساده برای ماه رمضان,طرز تهیه سوپ برای ماه رمضان,سوپ های مخصوص ماه رمضان,سوپ خوشمزه مخصوص ماه رمضان,سوپ برای ماه رمضان,

 

 

سوپ سفید:

مواد لازم:

آب گوشت: ۵ پیمانه
سس سفید: ۲ پیمانه
هویج رنده شده: ۳ عدد
کرفس با جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

انواع سوپ مخصوص ماه رمضان (4)

طرز تهیه:

سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و سبزی ها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم، در ظرف کشیده و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.

مواد لازم برای سس سفید:

آرد: ۴ قاشق سوپخوری/کره: ۷۵ گرم/شکر: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

آرد را در ظرفی ریخته و شکر را کم کم روی آرد ریخته و هم می زنیم تا در شکر حل شود سپس روی آتش گذاشته و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود آنگاه کره را داخل سس می ریزیم و بعد از دو جوش از روی آتش برمی داریم.

سوپ جو و گوشت:

مواد لازم

  ۲۵۰ گرم گوشت گاو
۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
نصف پیاز خرد شده
یک عدد هویج خرد شده
یک پیمانه کرفس خرد شده
نصف قاشق چای خوری آویشن خشک
۶ پیمانه آب
نصف فنجان جو
یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
یک قاشق غذاخوری کره
۲۵۰ گرم قارچ
۳ قاشق غذاخوری جعفری.
نمک و فلفل.

انواع سوپ مخصوص ماه رمضان (3)

طرز تهیه:

گوشت را در روغن خوب به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. در ظرف دیگری هویج، پیاز و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و با کمی آب روی حرارت قرار دهید.  پس از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا این که گوشت نرم شود.

سپس جو، گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر بپزد. قارچ ها را در تابه حاوی کره تفت دهید تا کمی طلایی شود و همراه با جعفری به سوپ اضافه کنید.

سوپ قارچ:

مواد لازم برای ۴نفر :

  قارچ ۵۰۰گرم
کره ۹۰گرم
پیاز خرد شده ۲عدد متوسط
سیر له شده یک حبه
آرد ۲قاشق غذاخوری
آب مرغ ۴پیمانه
برگ بو یک عدد
خامه نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان کافی

انواع سوپ مخصوص ماه رمضان (1)

  طرز تهیه:

قارچ ها را بشویید و خرد کنید. کره را در تابه داغ کنید پیاز و سیر را کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود. آرد و قارچ ها را خوب باهم مخلوط کنید و به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و کمی تفت دهید. در این مرحله برگ بو و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۰دقیقه روی حرارت کم بجوشد. سپس مواد را در غذاساز بریزید و به صورت پوره دربیاورید. مواد سوپ را به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل اضافه کنید و پس از جوش آمدن زیر آن را خاموش کنید و خامه را اضافه و سرو کنید.

سوپ هویج:

 مواد لازم:

کره ۲قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک عدد
هویج خرد شده نیم کیلوگرم
سیب زمینی درشت خرد شده یک عدد
سیر له شده یک حبه
آب مرغ ۴ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
خامه نصف پیمانه

انواع سوپ مخصوص ماه رمضان (2)

 طرز تهیه:

پیاز، کره، سیب زمینی و سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. آب مرغ و فلفل را اضافه کنید و به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ به مدت۳۰دقیقه بجوشد. زیر آن را خاموش کنید و در غذاساز هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید. خامه را اضافه کنید، در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتر اضافه و سرو کنید.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

20 − 16 =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز