نوترین » آموزش آشپزی » آموزش و طرز تهیه مارمالاد سیب

آموزش و طرز تهیه مارمالاد سیب

آموزش تهیه مارمالاد سیب,روش تهیه مارمالاد سیب,تهیه انواع مارمالاد,عکس مارمالاد سیب,طرز پخت مارمالاد سیب,دستور پخت مارمالاد سیب,مارمالاد سیب,مواد لازم مارمالاد,

 

طرز تهیه مارمالاد سیب

مواد لازم :

سیب، دو کیلو
شکر، یک کیلو
ژلاتین،۲ ورق
وانیل، نصف قاشق چایخوری
آبلیمو، دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

سیب را با سه لیوان آب می گذاریم بپزد. بعد سیبهای پخته شده را از صافی رد کرده و یا چرخ می کنیم شکر را روی آنها می ریزیم و دو ساعت به ان استراحت می دهیم.

ژلاتین را در مقداری آبجوش حل کرده و در مایه سیب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.

مخلوط حاصل را روی حرارت ملایم می جوشانیم تا غلیظ شود و بعد آن را از روی حرارت برمی داریم.

بعد از سرد شدن مارمالاد آن را در شیشه ریخته و در جای خنک می گذاریم.

در اوایل پختن مارمالاد ، وانیل را به آن اضافه می کنیم.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

13 − یازده =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز