خانه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه کباب ترش

آموزش طرز تهیه کباب ترش

آموزش درست کردن کباب ترش,آموزش پختن کباب ترش, دستور کباب ترش,آموزش تصویری تهیه کباب ترش,مواد لازم کباب ترش, روش تهیه و پخت کباب ترش,آموزش تهیه کباب ترش,

 

آموزش طرز تهیه کباب ترش

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا”” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم
مـــــــــواد لازم :
گوشت راسته کبابی :: نیم کیلو
پیاز درشت :: 1 عدد
گوجه فرنگی :: 4 عدد
چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری

رب انار ترش :: 1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :: 100 گرم
نمک و فلفل :: به میزان لازم
روغن یا کره :: نصف قاشق غذا خوری
آب :: نصف پیمانه پلو پزی

طــــــــرز تهیه :
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا”” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

11 − پنج =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز