نوترین » آموزش آشپزی » آموزش درست کردن فلافل خوزستانی

آموزش درست کردن فلافل خوزستانی

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,طرز تهیه فلافل,فلافل جنوبی,فلافل خوزستانی,غذای جنوبی,فلافل,طرز تهیه فلافل خوزستانی,آموزش پختن فلافل خوزستانی,آموزش تصویری فلافل خوزستانی,مواد لازم فلافل خوزستانی, روش تهیه فلافل خوزستانی,آموزش تهیه فلافل خوزستانی ,

طرز تهیه فلافل خوزستانی

نمکبه میزان لازم
بیکینگ پودر1قاشق چایخوری
جعفری (ساطوری شده)2قاشق سوپخوری
عدس1چهارم پیمانه
نخود1پیمانه
سیر2حبه
روغن1پیمانه
سیب زمینی (بزرگ)1عدد
تخم مرغ2عدد
فلفلبه میزان لازم

آموزش درست کردن فلافل خوزستانی

 

طرز تهیه:

ابتدا نخود و عدس شسته شده را داخل آبکش ریخته و آنها را دو بار چرخ می‌کنیم. هنگام چرخ کردن در بار دوم سیر، سیب‌زمینی، نمک، فلفل و بیکینگ‌پودر را به آن می‌افزاییم. سپس به همراه تخم‌مرغ این مواد را به شکل خمیر در می‌آوریم. بعد مواد را دو تا سه ساعت در یخچال گذاشته سپس خمیر را از یخچال خارج کرده به خوبی ورز میدهیم و گلوله‌های کوچکی از آن درست می‌کنیم و در تابه با روغن داغ سرخ می‌نماییم. توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن فلافل‌ها کوتاه‌تر می‌شود.

نکات:

1)فلافل انواع گوناگونی دارد و این نوع بیشتر در خوزستان مورد استفاده قرار میگیرد.
2)حتما و حتما نخود و عدس را از شب قبل خیس کنید و آب آن را 2بار عوض کنید.
نوش جان

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

3 × پنج =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز