نوترین » آموزش آشپزی » آموزش تصویری تهیه کباب قفقازی

آموزش تصویری تهیه کباب قفقازی

آموزش درست کردن کباب قفقازی, طرز تهیه کباب قفقازی,آموزش پختن کباب قفقازی,مواد لازم کباب قفقازی, روش تهیه و پخت کباب قفقازی,آموزش تهیه کباب قفقازی,

 

آموزش تصویری تهیه کباب قفقازی

مواد لازم برای آشپزی 

راسته یا فیله پاک کرده گوساله    250 گرم
سینه مرغ بدون استخوان         250 گرم
ماست یا خامه         3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون          2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل                 به میزان لازم
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز          2 عدد
پیاز ریز(مخصوص ترشی)       تعدادی

روش تهیه :

راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید . در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید . تکه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند . آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است (سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

20 − دو =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز