خانه » آموزش آشپزی » آموزش تصویری تهیه لواشک آلو

آموزش تصویری تهیه لواشک آلو

آموزش درست کردن لواشک آلو, طرز تهیه لواشک آلو قرمز,دستور لواشک آلو,مواد لازم لواشک آلو, روش تهیه لواشک آلو,آموزش تهیه لواشک آلو,چگونه لواشک آلو درست کنیم,

 

آموزش تصویری تهیه لواشک آلو

مواد مورد نیاز:
آلوهای ریز: ۲ کیلوگرم
آب: ۱ استکان
طرز تهیه:
ابتدا آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید. شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد. آلوها از خود آب پس می دهند. کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.
در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید. در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود. دوباره این مواد را بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک اندازید. لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید. لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید. بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم. بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

سه × 3 =

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز