خانه » آموزش آشپزی » آموزش تصویری تهیه قهوه ترک

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک

آموزش و طرز تهیه قهوه ترک,آموزش تصویری درست کردن قهوه ترک,روش تهیه قهوه ترک,نحوه ساختن قهوه ترک,نحوه جوشاندن قهوه ترک,چگونه قهوه ترک درست کنیم,روش درست قهوه,طرز تهیه قهوه ترک, از دم کردن تا نحوه سرو قهوه ترک,نوشیدنی,دم کردن,دم کردن قهوه,طرز تهیه قهوه ترک,طرز تهیه قهوه ترک با شیر,طرز تهیه قهوه ترک با خامه,طرز تهیه قهوه ترک تصویری,طرز تهیه قهوه ترک روی گاز,طرز تهیه قهوه ترک با دستگاه,طرز تهیه قهوه ترک غلیظ,طرز تهیه قهوه ترکی,طرز تهیه قهوه ترک در منزل,طرز تهیه قهوه ترک بدون دستگاه,انواع شربت و نوشیدنی

برای درست کردن قهوه ترک باید از پودر دانه های قهوه ی تازه برشته شده استفاده کنید. دانه های قهوه را در هاون بکوبید یا آسیاب کنید و پودر قهوه درست کنید. همچنین می توانید برای اینکه تجربه بهتری از درست کردن قهوه داشته باشید از قهوه جوش مخصوص استفاده نمایید.

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (8)

این نوع قهوه معمولاً به عنوان قهوه ترک شناخته می شود و روش درست کردن آن در سراسر خاور میانه به یک شکل است. بنابراین به عنوان قهوه خاورمیانه هم شناخته می شود. در یونان در پاسخ به حمله ترکیه به قبرس در سال 1974 نام آن را به قهوه یونانی تغییر دادند که در حقیقت همان قهوه ترک است اما با یک نام متفاوت.

مواد لازم درست کردن قهوه ترک

(مقدار مواد در طی مراحل توضیح داده می شود)

  • دانه های قهوه
  • آب (در صورت تمایل می توان شیر را جایگزین آن کرد)
  • شکر
  • عطر و طعم دهنده های لازم

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (1)

دانه های قهوه را انتخاب کنید. بهترین نوع آنها برای قهوه ترک عبارتند از: موکا، جاوا و وینی برشته شده. همچنین دانه های کمتر روغنی عربی هم انتخاب مناسبی است.

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (2)

دانه های قهوه را خوب آسیاب کنید. پودر قهوه تان باید یکدست باشد و خیلی خوب آسیاب شده باشد. پودر قهوه آماده هم می تواند برای این کار مورد استفاده قرار گیرد، البته زیاد تازه نیست.

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (3)

یک قاشق چای خوری سر پر (5 گرم) به ازای هر فنجان در) cezve قهوه جوش مخصوص( بریزید.cezve یک ظرف مخصوص است که قسمت پایین آن پهن است و دارای گردنی باریک، یک دهانه و دسته ای بلند است.

شکر را به میزان دلخواه خود اضافه کنید و برای هر فنجان به اندازه ی همان فنجان آب سرد در قهوه جوش بریزید.

اگر می خواهید عطر و طعم خوبی به قهوه تان بدهید می توانید مانند نسخه عربی آن مواد زیر را اضافه کنید:

2/1 قاشق چای خوری دانه هل خرد شده یا 8/1 قاشق چای خوری هل و دارچین و جوز و میخک.

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (4)

مخلوط را با یک چنگال یا قاشق کوچک -مثل حرکت هم زدن تخم مرغ- خوب هم بزنید. چنگال بهتر از قاشق پودر خشک قهوه و آب را با هم مخلوط می کند.

قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی به جوش بیاید. در مدتی که روی حرارت قرار دارد آن را هم نزنید. هر چه حرارت کمتر باشد قهوه طعم بهتری پیدا خواهد کرد. قهوه جوش را به حال خود رها نکنید.

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (5)

مشاهده می کنید که قهوه شروع به کف کردن می کند. وقتی که کف شروع به بالا آمدن کرد، آن را با قاشق داخل فنجان بریزید زمانی که قهوه شروع به جوشیدن کرد و کف تا دهانه ظرف بالا آمد، قهوه جوش را از روی اجاق بردارید و وقتی قهوه کمی از حالت جوش درآمد آن را داخل فنجان مخصوص قهوه ترکی بریزید. فنجان های مخصوص قهوه ترکی کوچکتر از فنجان های معمولی است. اگر فنجان مخصوص ندارید از فنجان کوچک معمولی استفاده کنید.

اگر قهوه تان خیلی کف دارد آن را با قاشق بردارید. سپس قهوه جوش را مجدداً روی اجاق بگذارید و همین کار را برای فنجان بعدی تکرار کنید.

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (6)

برای اینکه کف قهوه از بین نرود، از کناره فنجان قهوه را داخل آن بریزید نه از وسط آن. کف قهوه گاهی اوقات در اسپرسو و در کشورهای اروپای غربی crema نامیده می شود که مانند کف شیر به نظر می رسد در حالی که داخل آن شیر ندارد. در کنار قهوه می توانید یک لیوان آب سرد هم سرو کنید. آب را پیش از قهوه می‌نوشند تا دهان تازه باشد و طعم قهوه را بهتر درک کنند

سرو کردن قهوه ترک

آموزش تصویری تهیه قهوه ترک (7)

دور و بر فنجان را تمیز کنید. خیلی بد است که قهوه روی لبه فنجان یا زیر نعلبکی آن ریخته شده باشد.

یک قطعه راحت الحلقوم -آب نبات آدامس مانندی که روی آن پودر شکر ریخته شده است- کنار آن برای شیرین کردن دهان پس از خوردن قهوه سرو کنید.

قهوه ترک را به آرامی می نوشند. حداقل یک دقیقه قبل برای برداشتن فنجان کوچک و نوشیدن قهوه صبر کنید.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز